Utevärlden AB -  Storgatan 13 - 34332 Älmhult                070-39 49 075       070 - 26 57 265                info@utevarlden.se
Utevärlden AB
Utevärlden är ett effektivt, ungt och modernt företag som erbjuder produkter till uteplatsen.
Utevärlden startades i Älmhult under 2010 och arbetar mot både privata och företagskunder framförallt i Södra småland och Norra Skåne.
Vi bedriver även Utevärlden Webbutik som levererar produkter över hela Skandinavien. Vi jobbar ständigt med att introducera nya produkter som ökar komforten runt uteplatsen.
Våra egna låga kostnader gör att vi kan erbjuda marknadens bästa produkter till ett mycket attraktivt pris.

Solskydd.
Utevärlden levererar kompletta solskyddslösningar till både privata och kommersiella fastigheter.
Varje solskyddsprodukt framställs exakt måttanpassad efter kundernas önskemål.
Vårt samarbete med de bästa solskyddsleverantörerna garanterar, inte bara hög standard, tillförlitlighet och god design utan ger dig också trygghet i vad vi levererar. Våra produkter är gjorda föra att stå emot vårt hårda nordiska klimat under många år.

Förutom vårt breda sortiment hjälper vi till med rådgivning, förslag och måttagning oavsett om det gäller invändigt eller utvändigt solskydd.

Vi löser ert solskyddsbehov på plats och ser till att monteringen blir väl utförd av professionella hantverkare på bästa möjliga sätt. För oss är det viktigt att du får ett solskydd som passar just dina behov.
Vi utför även service, reparationer och översyn av redan installerade solskydd.
Copyright 2010-2011 Utevärlden AB. Alla rättigheter förbehålls - Villkor