Utevärlden AB -  Storgatan 13 - 34332 Älmhult                070-39 49 075       070 - 26 57 265                info@utevarlden.se
En spännande, lysande och flexibel produktnyhet.

En vattentät och varmvit Led-list som integreras i din terrassmarkis. Du kan använda den som direkt ljuskälla eller alternativt som indirekt, atmosfär skapande ljus. Listerna är dimmbara och levereras med olika monteringsalternativ. Välj att skruva fast den i frontprofilen eller fäst på undersida armprofiler med självhäftande tejp för direkt belysning. alternativt på ovansida armprofiler med tejp för indirekt ljus.

  •  Vattentät list och transformator ip68, utomhusklassad
  •  Stor Energibesparing gentemot konventionell belysning
  •  Låg värmeutveckling
  •  Varmvitt behagligt ljus
  •  Kan kompletteras med dimmer
  • Lång livslängd, hög kvalitet
Paket med två LED lister  1350:-
Led- paket, består av två ledlister (75 cm), en till varje arm, var och en med 10 met tunn transparant kabel, självhäftande tejp, fästskruvar för front, kabellister, transformator med jordad stickpropp.

Paket med fyra LED lister  1850:-
Led- paket, består av fyra ledlister (75 cm), två till varje arm, seriekopplade med 10 met tunn transparant kabel, självhäftande tejp, fästskruvar för front, kabellister, transformator med jordad stickpropp.Priser inkluderar moms. Vi skickar inom hela Sverige för endast 150 kronor.
Produkterna finns tillgängliga i vår webshop

Copyright 2010-2011 Utevärlden AB. Alla rättigheter förbehålls - Villkor