Utevärlden AB -  Storgatan 13 - 34332 Älmhult                070-39 49 075       070 - 26 57 265                info@utevarlden.se
Solskydd i samarbete med
Vertikalmarkis / Screen
Vertikalmarkisen är ett effektivt solskydd som passar moderna villor.
Vertikalmarkisen är ett bra alternativ som har fler funktioner än en vanlig markis. Den stänger ute solljus och värme, skyddar mot direkt insyn samtidigt som den går att se ut genom.Att vertikalmarkisen är mindre känslig för vind gör den speciellt lämplig på höga höjder där det är kraftigare vind och till stora fönsterytor.

Vertikalmarkiser har tunnare dukar perforerade av små-små hål som gör att du får ett behagligt och naturligt ljus inomhus men utan bländande effekter. Screenväven även skyddar mot värmen från solen samtidigt som den genom sin transparans ger en bra sikt ut.

Vertikalmarkiser passar bra till moderna byggnader eftersom duken är relativt tunn och rullas upp i små kompakta kassetter och påverkar därmed inte utseendet på fasaden påtagligt.


Kombinera gärna era vertikalmarkiser med sol och vind automatik. Då får ni en solskyddslösning som sköter sig själv även när du inte är hemma.

Våra vertikalmarkiser måttanpassas exakt efter dina fönstermått.
Ring oss eller maila och boka ett hembesök där vi kan mäta upp samt tipsa om bästa lösningen för just din uteplats.

Vi inkluderar gärna montering med hjälp av våra duktiga hantverkare. Naturligtvis skickar vi med monteringsanvisningar om ni istället vill montera själva


Vad du än väljer så kan du vara säker på att vi levererar ett solskydd som varar länge.

Copyright 2010-2011 Utevärlden AB. Alla rättigheter förbehålls - Villkor