Utevärlden AB -  Storgatan 13 - 34332 Älmhult                070-39 49 075       070 - 26 57 265                info@utevarlden.se
Solskydd i samarbete med
Fönstermarkiser
Fönstermarkiser skyddar dina möbler och skapar en behagligare inomhusmiljö samtidigt som det ger din fastighet ett visuellt lyft.

Flera fönstermarkiser kan seriekopplas med motor eller vev för att täcka en större yta eller enhetlighet på fastigheten. Markisen kan monteras i en kassett för att förlänga livslängden och undvika onödigt slitage.

Samtliga fönstermarkiser anpassas efter fönstrets specifika mått och finns i 100-tals olika färger och mönster

Vårt sortiment av fönstermarkiser sträcker sig från enklare varianter till helt inkapslade i helkassett. Markisväven kommer från några av de bästa vävtillverkarna Sandatex och Dickson. Vad du än väljer så kan du vara säker på att vi levererar ett solskydd som varar länge.

Kombinera gärna era fönstermarkiser med sol och vind automatik. Då får ni en solskyddslösning som sköter sig själv även när du inte är hemma.

Ring oss eller maila och boka ett hembesök där vi kan mäta upp samt tipsa om bästa lösningen för just ditt hus.
Vi har ett stort sortiment av färgprover som ni naturligtvis får låna för att i lugn och ro se efter vilket som passar ert hus bäst.

Vi inkluderar gärna montering med hjälp av våra duktiga hantverkare. Naturligtvis skickar vi med monteringsanvisningar om ni istället vill montera själva.
Copyright 2010-2011 Utevärlden AB. Alla rättigheter förbehålls - Villkor